Velkommen til min blogg!

Hei! Så fint at du er her!

Er du opptatt av å være en så god voksen som mulig for de barna du har ansvaret for? Føler du at hverdagen kan bli hektisk, stressende og fylt opp av konflikter? Kjenner du på en motstand mot tidsklemma og de høye kravene til fasade, velstand og vellykkethet som samfunnet krever av oss? Da er du på rett plass.

Jeg heter Ingeborg og jeg er en veldig lite perfekt mor som jobber hver eneste dag for å være en så god mor som mulig for mine to jenter. Jeg har dilla på å fordype meg i alt som har med hvordan man kan møte barn på en god måte (du kan lese mer om min historie under «om meg»). Men uansett står jeg i vanskelige situasjoner hver eneste dag. Slik er det med folk! Vi gjør alle så godt vi kan og det må være bra nok! Men ofte kan det være godt å søke ut, reflektere over det man står i og få noen nye perspektiver. På denne bloggen skriver jeg om hvordan leve sammen med og oppdra barn på en fredelig og respektfull måte og deler av mine erfaringer fra det som dreier seg om barn, respektfull oppdragelse, hjem og familieliv.

Hvis du føler at foreldrelivet og familielivet til tider kan være utfordrende og syns at noe av det jeg skriver om kan være til nytte – trykk på «subscribe» knappen under så får du beskjed på mail hver gang jeg kommer med et nytt innlegg. Og tror du at andre kan ha nytte av det jeg skriver – DEL, DEL, DEL i sosiale medier. På den måten kan jeg nå ut til akkurat den som trenger det akkurat i dag 🙂

«Love parenting and parent from love»

Avital Shreiber Levi

Publisert av Ingeborg

Spesialpedagog, barnehagelærer og mor til to små jenter. Jeg skriver om alt som opptar meg når det kommer til barn, oppdragelse, minimalisme og hvordan man kan gå fram for å leve et litt fredeligere familieliv i den hektiske virkeligheten som de fleste av oss står midt oppe i.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: